Lakások


EGYEDI ÉLETMÓD
 
A Duna-Pest Rezidenciák egy két épületszárnyból álló, de funkcionális egységet képező lakóház, melynek 9 elegáns emeletén összesen több mint 310 luxuslakás létesült, egyenként 30-240 m2-es alapterülettel.
 
Minden lakóegységben önállóan programozható hűtés és fűtés rendszer biztosítja egész évben az ideális hőmérsékletet, illetve a melegvizet. A magas műszaki színvonalat és tartósságot az első osztályú burkolatok, felületképzés, szaniter és fajansz áruk is biztosítják. A nagyobb lakások dupla fürdőszobával, és harmadik (külön) toalettel rendelkeznek.
 
A Soroksári úti oldalon, az uszoda fölötti födémen zöldtető került kialakításra, így privát park köti össze formailag és funkcionálisan is a két épületet. Ez a zöldfelület napozóteraszként és védett, biztonságos játszótérként működik. Az első emeleti lakások egy részéhez hangulatos kertek tartoznak, amelyeket élő sövénykerítés választ el egymástól. A felsőbb szinteken a lakásokhoz 5-30 m2 nagyságú, nyugati illetve keleti fekvésű erkélyek tartoznak.
 
A két lakóépület közötti, utcaszinti zöldesített terület a parti sétányhoz kapcsolódó pihenőkertként funkcionál, amely összeköttetésben áll a földszinti árkádokkal is.